MAN în vizită la oameni: Discuții și întâlniri în toate regiunile Moldovei

Zi importantă pentru Partidul Mișcarea Alternativa Națională. Sâmbătă, 20 aprilie, formațiunea politică a dat start seriei de vizite în teritoriu, membrii săi, mergând în toate raioanele Republicii Moldova,...

Zi importantă pentru Partidul Mișcarea Alternativa Națională. Sâmbătă, 20 aprilie, formațiunea politică a dat start seriei de vizite în teritoriu, membrii săi, mergând în toate raioanele Republicii Moldova, unde au ascultat și discutat cu cetățenii.

,,Echipa MAN se mărește și vă mulțumim tuturor pentru încredere și discuțiile pe care le-am avut astăzi” a declarat liderul MAN și Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Totodată, acesta a adăugat că, crede sincer în oamenii noștri și că știe că, împreună, putem construi aici, acasă, lucruri minunate, implicarea fiecărui cetățean, contând enorm.

Astăzi, mai mulți membri și simpatizanți ai Partidului Mișcarea Alternativa Națională au mers în raioanele țării, vizitând atât orașele și municipiile, cât și satele și comunele. În cadrul întâlnirilor pe care le-au avut cu cetățenii, echipele MAN au ascultat problemele și grijile oamenilor, oferindu-le, în context, ziare informative despre cum schimbările realizate în municipiul Chișinău pot deveni, în scurt timp, realitate și în orice zonă a țării.

Împreună transformăm Chișinău. Împreună transformăm Republica Moldova.

In this article