Deputatul alianței de guvernare este gata să treacă în opoziție și să protesteze

Deputatul Blocului ACUM, Dumitru Alaiba, este gata să iasă în stradă, dacă cetățenii vor organiza proteste împotriva intenției Agenției pentru Reglementare în Energetică de a majora tariful la...

Deputatul Blocului ACUM, Dumitru Alaiba, este gata să iasă în stradă, dacă cetățenii vor organiza proteste împotriva intenției Agenției pentru Reglementare în Energetică de a majora tariful la gaz.

„Dacă vor fi proteste împotriva creşterii tarifelor, mă vor vedea şi pe mine printre protestatari. Deputăția e deputăție, dar aici ei lovesc inclusiv în bugetul familiei mele şi a fiecăruia din noi”, a scris Alaiba pe facebook.

Amintim că ieri, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a majorat tarifele pentru energia electrică.

La fel majoritatea parlamentară ACUM-PSRM, din care face parte deputatul Dumitru Alaiba, a votat în lectură finală proiectul de lege care prevede dublarea cotei TVA pentru sectorul HoReCa, impozitarea tichetele de masă, majorarea cu 50 sută a impozitului pentru poluarea mediului cu produse din plastic și Proiectul de lege privind impozitarea cu 12 la sută a câştigurilor mai mari de 240 de lei la loterie şi a pariurilor sportive, coautorul căruia este deputatul Dumitru Alaiba.

In this article


Join the Conversation