Bilete de model nou pentru călătoria în troleibuz

Primăria municipiului Chișinău informează că de astăzi, 1 iulie a.c., va fi pus în circulație un nou model de tichete pentru călătoria cu troleibuzul. Biletele dispun de elemente...

Primăria municipiului Chișinău informează că de astăzi, 1 iulie a.c., va fi pus în circulație un nou model de tichete pentru călătoria cu troleibuzul. Biletele dispun de elemente de securitate sporită, în comparație cu cele de tip vechi, pentru a reduce posibilitatea de falsificare, transmite Breaking News.

Inițiativa aparține Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău” (RTEC) și are drept scop diminuarea pierderilor din neacumularea surselor financiare în urma comercializării biletelor falsificate.

Pentru tipărirea tichetelor din bugetul întreprinderii s-au cheltuit 430 mii lei.

Noul model de bilete pentru troleibuz, cu dimensiunea de 29×47 mm, este confecționat din hârtie de ziar de nuanță cenușie și conține elemente iridiscente printate, pentru a nu putea fi reproduse.

Menționăm că pe parcursul ultimelor 12 luni au fost înregistrate 24 cazuri, unde au fost depistate peste 4 mii de bilete falsificate.

RTEC transportă anual 150 milioane de călători.

 

 

In this article


Join the Conversation