Băuturi alcoolice comercializate în lipsa actelor de proveniență. Polițiștii au întocmit 3 procese verbale

Angajații Secției Securitate publică a Inspectoratului de Poliție Ciocana, au documentat 3 puncte unde se comercializau băuturi alcoolice în lipsa actelor de proveniență și cu încălcarea regulilor stabilite...

Angajații Secției Securitate publică a Inspectoratului de Poliție Ciocana, au documentat 3 puncte unde se comercializau băuturi alcoolice în lipsa actelor de proveniență și cu încălcarea regulilor stabilite în actele de funcționare.

În primul caz polițiștii au relevat și documentatat activitatea  ilegală a unui bărbat în vârstă de 69 de ani, ce comercializa alcool etilic în piața agricolă din adiacentul unei instituției de învățământ din or. Vadul lui Vodă, fără acte de proveniență.

În alte două cazuri forțele de ordine au stabilit că doi bărbați cu vârstele de 64 și 66 de ani, comercializau alcool etilic chiar în garajele ce le aparțin amplasate pe str. Voluntarilor.

În rezultatul măsurilor petrecute de către angajații poliției au fost ridicate în total 35 litri de alcool etilic fără acte de proveniență și de o calitate dubioasă.

Băuturile depistate au fost ridicate şi remise la expertiză.

În privința bărbaților au fost întocmite procese verbale în baza art. 286 Cod Contravențional, iar conform legislației riscă ei riscă de la 3 000 la 4 500 lei.

În acest context, Poliția recomandă să procurați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea sau chiar și viața.

In this article