Bărbat aflat în căutare pentru vătămare intenționată gravă, reținut de Poliția Capitalei

Ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu polițiștii IP Ciocana, au  reținut un bărbat în vârstă de 41 de ani, anunțat în...

Ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu polițiștii IP Ciocana, au  reținut un bărbat în vârstă de 41 de ani, anunțat în căutare pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii care au provocat decesul victimei.

Individul, în luna martie a anului 2019, în timp ce se afla pe str. N.M. Spătaru, unde manifestând un comportament violent i-a aplicat victimei în vârstă de 66 de ani, multipla lovituri peste diferite părți ale corpului, urmare la ce victima a decedat la spital.

În acest context a fost inițiată o cauză penală conform art 151 alin. (1) al Codului Penal ,,Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care care a dus la decesul victimei” ce prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 10 la 12 ani.

Ulterior bărbatul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, fapt pentru care a fost anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție a sec. Ciocana.

Astfel, în urma a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine individul a fost reținut într-o localitate din r. Ialoveni.

Judecătoria Chișinău sediul Ciocana, a emis pe numele bărbatului mandat de arest  pentru 30 zile,  în penitenciar.

In this article