Ceban, despre perchezițiile făcute de PA la șefa de la ANI: Toate anchetele și dosarele pornite de ei sunt praf de ochii cetățenilor, fără probe și dovezi

Primarul general Ion Ceban se arată indignat de faptul că toate persoanele incomode guvernării sunt urmăriți și persecutați politic. „De ce toți tac? În final sunt aduși în...

Primarul general Ion Ceban se arată indignat de faptul că toate persoanele incomode guvernării sunt urmăriți și persecutați politic.

„De ce toți tac? În final sunt aduși în funcții persoane loiale, verișori și verișoare, care sunt gata să îndeplinească toate comenzile lor.

La ANI în curând urmează să depună toți declarații pe avere, luna martie se apropie și cred că cei de la guvernare au ce ascunde, iar doamna director nu le este pe plac că nu îndeplinește ordinele lor”, a declarat Ceban.

Edilul a mai adăugat că atunci când de un grup de persoane sunt capturate instituțiile statului, când în mod absolut inacceptabil sunt persecutați oamenii pentru poziția și părerea lor trebuie absolut toți să se revolte și să se expună. Nu am tăcut nici în cazurile precedente când au fost regimuri sau ilegalitate! Nu voi tăcea nici acum. Iar în ce ține de primărie, repet să dea domnul ca acestea de la guvernare să reușească măcar 10 % pe țara să facă din ce am făcut noi cu echipa în municipiu. Și reiterez, în pofida prostiilor și situației extrem de complicate din cauza incompetenților de la guvernare Chișinău va avea foarte multe proiecte pentru oameni in următorii doi ani”, a conchis Ceban.

Primarul spune că toate anchetele și dosarele pornite de ei sunt praf de ochii cetățenilor, fără probe și dovezi.

In this article