Accident în lanț în capitală: Doi răniți și trei mașini grav avariate

Un accident grav cu implicarea a trei automobile a avut loc azi dimineață în jurul orei 08:50 pe strada Socoleni din cartierul Poșta Veche al capitalei. Din imaginile...

Un accident grav cu implicarea a trei automobile a avut loc azi dimineață în jurul orei 08:50 pe strada Socoleni din cartierul Poșta Veche al capitalei.

Din imaginile surprinse de martorii oculari, pe care le-au făcut publice pe Facebook, două automobile de marca Volkswagen și Subaru au fost grav avariate, iar un alt autoturism de marca Mercedes s-a ales doar cu câteva zgârieturi pe bara din față.

„Este vorba despre un automobil de marca Subaru, un Volkswagen, dar și un Mercedes. Șoferița de la volanul automobilului Subaru, o tânără în vârstă de 29 de ani, dar și o pasageră din Volkswagen, o femeie în vârstă de 42 de ani au fsot transportate la spital pentru a li se acorda ajutor medical. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat”, ne-a spus Stati.

In this article


Join the Conversation