Șefa statului a inaugurat, la Preşedinție, expoziția de desene și eseuri „Moldova Europeană” împreună cu mai mulți copii

Președinția a fost vizitată astăzi de oaspeți speciali. Șefa statului, Maia Sandu, a inaugurat expoziția de desene și eseuri „Moldova Europeană” împreună cu mai mulți copii veniți din...

Președinția a fost vizitată astăzi de oaspeți speciali. Șefa statului, Maia Sandu, a inaugurat expoziția de desene și eseuri „Moldova Europeană” împreună cu mai mulți copii veniți din toată țara. 

Lucrările au fost realizate de elevi în cadrul „Săptămânii Europene în școli”, când tinerii au învățat mai multe despre ce înseamnă Uniunea Europeană. Președinta i-a felicitat pentru ideile exprimate în eseuri, pentru viziunea lor din desene și pentru curajul de a ne arăta cum văd ei viitorul țării noastre în UE. „Mă bucur să constat că tinerii noștri înțeleg că aderarea la UE înseamnă pace și oportunități de dezvoltare, dar și că este nevoie de un efort comun, al fiecărui cetățean în parte, pentru realizarea acestui proiect de țară”, a menționat șefa statului.

Expoziția de desene va fi găzduită în exteriorul Președinției în următoarele săptămâni ca o mărturie a visurilor copiilor noștri despre viitorul Moldovei – un viitor pe care ei și-l doresc pașnic, liber și prosper.

In this article