A avut loc ședința plenară a Parlamentului Tinerilor

Parlamentul Tinerilor s-a întrunit astăzi în ședința plenară, în cadrul căreia va avea loc procedura de alegere a președintelui, vicepreședintelui și a biroului permanent, dezbateri în plen și...

Parlamentul Tinerilor s-a întrunit astăzi în ședința plenară, în cadrul căreia va avea loc procedura de alegere a președintelui, vicepreședintelui și a biroului permanent, dezbateri în plen și adoptarea proiectelor de lege.

Parlamentul Tinerilor de legislatura a III-a are trei fracțiuni: Fracțiunea Partidului Social-Democrat, cea a Partidului Liberal și Fracțiunea Partidului Creștin-Democrat. Tinerii deputați au activat în cadrul a patru comisii: Educație, Protecție socială, Dezvoltare economică și Protecția mediului.

Ediția a III-a a Parlamentului Tinerilor este organizată de către Asociaţia „Invento” cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Germaniei, Fundației „Hanns Seidel”, în parteneriat cu Parlamentul Republicii Moldova și Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Evenimentul a întrunit 51 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 28 de ani din 19 regiuni ale țării, inclusiv din Găgăuzia și Transnistria.

 

In this article


Join the Conversation