73 de plante de ,,Mac” au fost ridicate din gospodăria unei doamne

În cadrul operaţiunii speciale „MAC 2019”, iniţiată de Inspectoratul General al Poliţiei, au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-o gospodărie din r-nul. Ialoveni, se cultivă...

În cadrul operaţiunii speciale „MAC 2019”, iniţiată de Inspectoratul General al Poliţiei, au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-o gospodărie din r-nul. Ialoveni, se cultivă plante de „MAC”, transmite Breaking News.

Astfel polițiștii în cadrul unor acţiuni speciale de investigaţii au documentat activitatea ilicită a unei femei în vârstă de 49 ani, domiciliată r-nul. Ialoveni sat. Bardar, care se ocupa cu cultivarea și îngrijirea plantelor de mac.

Ulterior, polițiștii au efectuat percheziții autorizate la domiciliul acesteia, în urma căreia au  depistat, 73 plante de mac, care erau cultivate chiar în grădina gospodăriei unde locuiește aceasta. Plantele au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor.

Actualmente femeia este cercetată penal în stare de libertate. Conform legislaţiei penale în vigoare aceasta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 1 la 6 ani de închisoare.

 

In this article


Join the Conversation