Zeci de documente falsificate, deconspirate de polițiștii de frontieră

Zeci de documente falsificate, care ar fi emise de autoritățile Marii Britanie, tehnică de calcul, diverse notițe privind acțiunile conspirative și peste patru mii de euro au fost...

Zeci de documente falsificate, care ar fi emise de autoritățile Marii Britanie, tehnică de calcul, diverse notițe privind acțiunile conspirative și peste patru mii de euro au fost ridicate în urma percheziției efectuată de către polițiștii de frontieră din Direcția regională Est, transmite Breaking News.

În urma urmării penale au fost ridicate: certificate de înmatriculare (șablon), cărți verzi pentru unități de transport care ar fi eliberate de autoritățile competente din Marea Britanie, două carnete cu notițe privind activitatea desfășurată, convorbiri cu potențiali clienți, tehnică de calcul și 4 120 euro.

Toate actele perfectate prin derogare și bunurile ridicate au fost transmise pentru realizarea expertizei. Autorul acestor acțiunili ilicite pledează nevinovat, iar cei care vor elucida circumstanțele pe cazul dat sunt ofițerii de urmărire penală a Direcției regionale Est care continuă cercetările.

In this article


Join the Conversation