A fost marcată Ziua Unităţii de către militarii „Dacia”

Militarii Brigăzii „Dacia” au sărbătorit astăzi 27 de ani de la formarea unităţii, în cadrul unei ceremonii, desfăşurate la Cahul, în prezenţa corpului de comandă al Ministerului Apărării...

Militarii Brigăzii „Dacia” au sărbătorit astăzi 27 de ani de la formarea unităţii, în cadrul unei ceremonii, desfăşurate la Cahul, în prezenţa corpului de comandă al Ministerului Apărării şi Marelui Stat Major al Armatei Naţionale, administraţiei publice locale, veteranilor, elevilor şi întregului efectiv militar şi civil al brigăzii, transmite Breaking News.

Cu această ocazie, ministrul Apărării Eugen Sturza a înmânat unui grup de militari şi civili diplome şi distincţii ale Armatei Naţionale pentru performanţă în activitate şi a apreciat prestaţia întregii unităţi în contextul reformei sectorului de apărare.

Festivitatea de la Cahul a cuprins exerciţii de mânuire a armamentului şi de luptă corp la corp, precum şi o expoziţie de armament, tehnică şi echipament militar.

Brigada de infanterie motorizată „Dacia” din Cahul a fost creată la 24 februarie 1992, prin decretul Preşedintelui Republicii Moldova.

In this article


Join the Conversation