Voronin: Maia Sandu va avea MARI probleme din cauza negocierilor cu Usatîi

Fostul Președinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin este de părerea că Maia Sandu va avea probleme mari de pe urma negocierilor cu Renato Usatîi. Declarația a fost...

Fostul Președinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin este de părerea că Maia Sandu va avea probleme mari de pe urma negocierilor cu Renato Usatîi. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii “Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

„El o să rămână tot timpul Usatîi, câte voturi nu ar acumula. Este o vorbă, mai sus decât capul nu sari. Și aici e tot răspunsul la toată întrebarea aceasta. Și acei care o să aibă relații cu ei, iaca astăzi am auzit că ei duc tratative, vor avea probleme. Și o să aibă probleme serioase. Acum îmi pare foarte straniu că el a început tratative cu Maia Sandu. Aici o să fie interesant pentru că aici sunt diferite… El o avut programă cu totul alta decât a avut programul Maiei Sandu în campania electorală. Aici o să fie probleme imediat, sau din start sau a doua zi. De aceea eu cred că aceasta este culmea pe care a atins-o Usatîi”, a declarat Vladimir Voronin.

Amintim că lidera PAS l-a sunat, luni, în data de 2 noiembrie, pe Renato Usatîi și l-a invitat la negocieri privind transferul de voturi.  Asta chiar dacă anterior Maia Sandu a declarat că niciodată nu va face alianță cu Renato Usatîi.

In this article