Nagacevschi o acuză pe Stamate că ar fi blocat intenționat solicitarea autorităților române în cazul controversatului politician Rizea

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, o acuză pe Olesea Stamate că ar fi tergiversat intenționat dosarul controversatului politician român, Cristian Rizea. “Epopeea depunerii unei cereri în instanță sub mandatul...

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, o acuză pe Olesea Stamate că ar fi tergiversat intenționat dosarul controversatului politician român, Cristian Rizea.

“Epopeea depunerii unei cereri în instanță sub mandatul DVS de Ministru al Justiției, la solicitarea părții române a durat mai mult de 4 luni, iar la momentul depunerii cererea a fost compromisă. Apar dubii rezonabile cu privire la implicarea unui ex-ministru al Justiției într-un proces de blocare a unei solicitări legale a părții române.

Și mai justificate sunt aceste dubii din moment ce domnul Rizea ieri declara că o susține pe doamna Maia Sandu în cadrul campaniei electorale, al cărei reprezentant sunteți în acest proces electoral și că anume pe perioada mandatului DVS de MJ s-au petrecut aceste acțiuni suspecte cu referire la o persoană ce Vă susține în alegerile actuale”, a scris Nagacevschi pe Facebook.

Amintim că președintele țării, Igor Dodon, a semnat decretul privind retragerea cetățeniei moldovenești a controversatului politician român Cristian Rizea. Ieri, fostul deputat PSD a fost încătușat de forțele de ordine pentru a fi extrădat în România, acolo unde a fost con damnat pentru corupție.

In this article