Gheorghe Costandachi: Cel care a trădat, a înșelat măcar o dată, o va face și a doua, și a treia oară, sub piele este putregai și infecție

Cel care a trădat măcar o dată o va face și a doua și a treia oară, așa cum a procedat lidera PAS, Maia Sandu. Din acest motiv,...

Cel care a trădat măcar o dată o va face și a doua și a treia oară, așa cum a procedat lidera PAS, Maia Sandu. Din acest motiv, expertul unionist Gheorghe Costandachi îndeamnă alegătorii să nu se lase amăgiți de vorbele goale ale acestui candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova.

În opinia lui Costandachi, puterea Maiei Sandu este în viclenie, iar de dragul puterii aceasta calcă tot în cale.

“Slava personală și goală, orgoliul orb conduce cu mintea ei, din păcate… Mai pe scurt vrea, fiindcă are rating, restul nu are importanță.

Țineți minte! Cel care a trădat, a înșelat, măcar o dată, o va face și a doua, și a treia oară. Ea a făcut-o deja 3 ori”, scrie Gheorghe Costandachi, într-o postare pe Facebook.

În opinia expertului, atunci cânt țara a avut cea mai mare nevoie de stabilitate și dezvoltare, Maia Sandu a dat bir cu fugiții, ținta fiind funcția de președinte. Gheorghe Costandachi se referă la cedarea de către Maia Sandu a postului de premier, în toamna anului 2019.

“Scopul ei personal este mai presus ca orice sau oricine (faptele vorbesc despre asta), în joc pentru atingerea scopului personal este gata să pună chiar și interesul popular sau chiar o societate întreagă, iar toate văicărelile de grija oamenilor sunt doar o umbrelă. De fapt asta a demonstrat din 2012 încoace, când a tăcut chitic în timpul fărădelegilor când lumea pur și simplu a rămas prădată și aruncată în bezna sărăciei”, scrie Costandachi.

Acesta se referă și la declarațiile contradictorii ale liderei PAS în raport cu Renato Usatîi, de la care cere acum sprijin în turul doi al alegerilor prezidențiale.

“Maia Sandu ne spune că nu a avut, nu are și niciodată nu va avea încredere în Renato Usatîi, fiindcă împreună cu Plahotniuc au discutat pe cine să omoare. Stimată Maia Sandu v-ați schimbat părerea sau ce s-a întâmplat, să înțelegem că Renato Usatîi nu mai vrea să mai omoare oameni cu Vlad Plahotniuc? Acum este foarte clar și ca niciodată se fac limpezi intențiile dumitale reale”, notează Gheorghe Costandachi.

Acesta spune că pentru a ajunge în funcția de președinte, Maia Sandu ar putea reanunța la valorile europene, se va apropia de Moscova, va deveni ostatica oligarhilor și a elementelor interlope.

“Dreptatea este în adevăr și nu în înșelăciune sau viclenie, cum credeți și faceți voi. Va veni timpul când trezirea reală va avea loc, va trebui să răspundeți”, conchide Costandachi.

In this article