Voronin despre Sîrbu: I-a propus bani pentru a ieși din partid

Vladimir Voronin a semnat denunțul la Procuratură pe numele deputatului democrat Sergiu Sîrbu. Liderul PCRM spune că acest lucru s-a întâmplat la finele anului trecut. Potrivit lui Voronin,...

Vladimir Voronin a semnat denunțul la Procuratură pe numele deputatului democrat Sergiu Sîrbu. Liderul PCRM spune că acest lucru s-a întâmplat la finele anului trecut. Potrivit lui Voronin, Sîrbu a încercat să corupă un deputat comunist. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8, transmite Breaking News.

„I-a propus bani pentru a ieși din partid. Scopul lor a fost ca să-i cumpere pe toți în afară de mine, ca eu să rămân singur”, a spus Vladimir Voronin. Din spusele liderului PCRM, suma ar fi ajuns la 300 de mii de euro, iar fosta deputată căreia i s-ar fi promis acești bani este Elena Bodnarenco.

Deputatul PDM Sergiu Sîrbu este cercetat penal pentru corupere activă în proporții deosebit de mari, săvârșit în privința unei persoane cu funcții de demnitate publică.

In this article


Join the Conversation