VOCEA STRĂZII! Cetățenii își pun mari speranțe în Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor

Locuitorii municipiului Bălţi salută crearea Blocului Electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor în care își pun mari speranțe după alegerile parlamentare anticipate. Bălțenii îşi aduc aminte cu nostalgie de...

Locuitorii municipiului Bălţi salută crearea Blocului Electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor în care își pun mari speranțe după alegerile parlamentare anticipate. Bălțenii îşi aduc aminte cu nostalgie de anii în care ţara a fost guvernată de comunişti, perioadă marcată de stabilitate, dezvoltare economică şi creşterea bunăstării populaţiei.

Oamenii spun că sunt dezamăgiţi de ultimele evoluții din țară şi aşteaptă ca la guvernare să vină forţe politice care să contribuie la soluţionarea, în primul rând, a problemelor social-economice.
”Poate, în sfârşit, se va schimba ceva şi ţara va rămâne Moldova. Sau, în actualele condiţii, va dispărea. Ea pur şi simplu va dispărea cu această Maia Sandu, cu toate aceste ”Unirea”. Dacă rămânea Voronin, cred că Moldova demult se mişca înainte”, a declarat un locuitor al capitalei de nord a țării pentru NTV Moldova.
” Cândva, comuniştii s-au manifestat destul de bine, iar mai târziu s-au manifestat bine şi socialiştii. De aceea, cred că este bine, mai ales că trebuie să facă faţă şi altor partide, care, de asemenea, se unesc. Aşa că este pe deplin logic şi bine”, a declarat un alt cetățean.
Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, a declarat că la baza creării blocului de stânga dintre socialiști și comuniști au stat trei factori: solicitarea venită din partea cetățenilor, situația din țară și necesitatea consolidării voturilor pe eșichierul de stânga.

In this article