Furculiță susține că Blocul comuniștilor și a socialiștilor ar putea salva țara de virusul “Maia Sandu”

Furtul miliardului, concesionarea Aeroportului, privatizările dubioase sunt consecințele guvernării Alianței pentru Integrarea Europeană. În cazul în care după alegerile parlamentare anticipate la putere vor ajunge aceleași partide, dar...

Furtul miliardului, concesionarea Aeroportului, privatizările dubioase sunt consecințele guvernării Alianței pentru Integrarea Europeană.

În cazul în care după alegerile parlamentare anticipate la putere vor ajunge aceleași partide, dar cu altă denumire, în loc de PLDM va fi PAS, atunci degradarea Republicii Moldova este ireversibilă. Despre aceasta președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a declarat la RENTV Moldova. Socialistul a amintit că recent președintele Maia Sandu a respins un șir de proiecte sociale, menite să ajute cetățenii.
“Aceste legi au fost aprobate în interesul oamenilor, dar, pentru că ele sunt în contradicție cu organizațiile financiare internaționale, președintele nu le-a promulgat. Maia Sandu nu va face nimic din ceea ce interzice FMI. Pentru Republica Moldova, Maia Sandu este un virus, iar această maladie poate fi tratată prin vaccinul numit „Blocul comuniștilor și a socialiștilor”, a declarat Furculiță.

In this article