Alaiba urma să părăsească PAS în ajunul parlamentarelor, spune Durleșteanu

Fostul candidat la funcția de Premier, Mariana Durleșteanu vrea să participe la alegerile parlamentare anticipate. Recent, aceasta a anunțat că intenționează să candideze pe listele Partidului Legii și...

Fostul candidat la funcția de Premier, Mariana Durleșteanu vrea să participe la alegerile parlamentare anticipate. Recent, aceasta a anunțat că intenționează să candideze pe listele Partidului Legii și Dreptății, transmite sinteza.org.

Totuși, în cadrul unei emisiuni politice de la postul de televiziune N4, Durleșteanu a dezvăluit că ar fi purtat discuții și ar fi primit propuneri, de la mai multe partide politice.

„Pot să zic că nu unul, au fost câteva, unul care am intrat în discuții mai profunde. Înainte de Partidul Legii și Dreptății a fost Partidul Verde Ecologist”, a declarat Mariana Durleșteanu.

La fel, ex-candidatul la funcția de Prim-ministru a ținut să menționeze că reprezentanții Partidului Verde Ecologist, în frunte cu Președintele formațiunii, Vitalie Marinuța, i-ar fi propus ca în echipa PVE să fie încadrat și fostul deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba.

„Noi am făcut un schimb de opinii (n.r. Vitalie Marinuța), viziuni, însă când am văzut că se propune cumva, încadrarea domnului Alaiba, în echipă, eu am fost un pic așa, sincer, derutată pentru că cu acest personaj, nicicum nu mă pot asocia. Mie mi s-a pus întrebarea, dacă ar putea pentru că eu știu că domnul Alaiba este un activist al PAS-ului. Acum am văzut că este candidat (PAS), dar la momentul cela, eu nu știu a fost intenționat sau nu dar pentru a fost clar că nu pot să merg cu așa ceva,” a mai menționat Durleșteanu.

Totodată, politiciana a menționat că a respins propunerea lui Marinuța, din motiv că candidatul Durleșteanu și candidatul Alaiba, ar avea diferite viziuni politice.

„Eu nu am pus întrebări, de ce sau nu, doar am spus că nu mă asociez cu acest personaj și nu pot nici prin gând să mă gândesc, să am o discuție cu persoana respectivă (n.r. Dumitru Alaiba). Nicicum ca politicieni să avem aceleași viziuni”, a conchis Mariana Durleșteanu.


In this article