VIDEO// Un autobuz cu 20 de pasageri a căzut de pe un pod şi s-a scufundat în apă la Sankt Petersburg

Un tragic accident rutier s-a produs în orașul Sankt Petersburg, când un autobuz de pasageri, cu aproximativ 20 de oameni la bord, a căzut de pe podul Poţeluev...

Un tragic accident rutier s-a produs în orașul Sankt Petersburg, când un autobuz de pasageri, cu aproximativ 20 de oameni la bord, a căzut de pe podul Poţeluev în râul Moika. Consecințele au fost devastatoare, cu cel puțin patru persoane decedate și alte șase spitalizate, potrivit informațiilor furnizate de agenția oficială TASS. Contul local de Telegram Fontanka indică chiar șase morți.

Accidentul a avut loc în jurul orei locale 13:00, în condiții meteo nefavorabile, când șoferul a pierdut controlul vehiculului. Autobuzul a lovit două mașini pe pod, a rupt parapetul și a căzut în apă, scufundându-se complet. Martorii oculari au încercat să ajute, aruncând obiecte de care să se agațe pasagerii sau pregătindu-se să sară în apă pentru a-i salva.

Operațiunile de salvare au fost intense, cu peste 70 de membri ai serviciilor de urgență implicați. Guvernatorul din Sankt Petersburg, Aleksandr Beglov, a coordonat personal operațiunile, care s-au încheiat în cele din urmă.

Ancheta deschisă de procuratura din Sankt Petersburg va elucida circumstanțele exacte ale accidentului. Șoferul, care ar fi supraviețuit, a fost reținut pentru investigații ulterioare.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article