Î.M. Regia „Autosalubritate” va asigura evacuarea deșeurilor din cimitirul „Sfântul Lazăr”

Pentru păstrarea curățeniei în municipiul Chișinău, de Paștele Blajinilor, Î.M. Regia „Autosalubritate” va asigura evacuarea deșeurilor din cimitirul „Sfântul Lazăr” din Capitală, informează Primarul General Ion Ceban. ,,Pentru...

Pentru păstrarea curățeniei în municipiul Chișinău, de Paștele Blajinilor, Î.M. Regia „Autosalubritate” va asigura evacuarea deșeurilor din cimitirul „Sfântul Lazăr” din Capitală, informează Primarul General Ion Ceban.

,,Pentru a facilita colectarea deșeurilor și pentru a menține un mediu curat și sigur, operatorul municipal de salubrizare a amplasat pe teritoriul cimitirului 20 containere, cu un volum de 1,1 m3”, a menționat edilul.

Echipele Î.M. Regia „Autosalubritate”, vor evacua deșeurile din aceste containere de două ori pe zi.

,,Împreună cu operatorul municipal de salubrizare, încurajez locuitorii și oaspeții Capitalei să fie responsabili și să arunce deșeurile doar în containerele special destinate stocării acestora, prevenind astfel poluarea mediului înconjurător, respectiv menținerea curățeniei în cimitir și nu doar”, a conchis Primarul General al municipiului Chișinău Ion Ceban.

In this article