VIDEO// Trei tineri din capitală, reținuți pentru tâlhărie. Ce riscă aceștia

Un tânăr în vârstă de 21 de ani locuitor a capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigație și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul...

Un tânăr în vârstă de 21 de ani locuitor a capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigație și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui atac tâlhăresc, asupra unui minor.

Acesta cu încă doi indivizi de 18 ani, în noaptea de 03 mai curent, în timp ce se aflau în parcul ,,Valea Trandafirilor”, de pe bd. Decebal, prin aplicarea violenței au amenințat cu un cuțit și în mod deschis au sustras de la un minor în vârstă de 15 ani, telefonul mobil de model Samsung A50, un rucsac, o boxă de model ,,JBL Extrime 2″, după care cu bunurile sustrase au plecat într-o direcție necunoscută. Prin acțiunile lor au cauzat minorului un prejudiciu material în suma totală de 10 900 de lei.

Urmare a reacționării prompte și măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație de comun cu angajații IGC al MAI, doi dintre suspecți au fost reținuți pe urme fierbinți, asupra lor fiind depistate bunurile materiale sustrase de la minor.

Cei trei indivizi sunt reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetați penal pentru Tâlhărie.  Conform legislației în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

In this article