Un deputat PAS este LIDER la cheltuit banii oamenilor pentru călătorii de serviciu (DOC)

Mihai Popșoi, deputat PAS, vice-președinte al Parlamentului, este campion în ale vizitelor peste hotarele țării, transmite breakingnews.md cu referire la Telegraph.md. Potrivit raportului oficial al Parlamentului, în 2019, în...

Mihai Popșoi, deputat PAS, vice-președinte al Parlamentului, este campion în ale vizitelor peste hotarele țării, transmite breakingnews.md cu referire la Telegraph.md.

Potrivit raportului oficial al Parlamentului, în 2019, în doar 10 luni de mandat, Popșoi a fost de patru ori în Franța și câte o singură dată în Georgia și Kazahstan.

Pentru aceste vizite, deputatul PAS a cheltuit din visteria Parlamentului nu mai puțin de 135 mii de lei, având sejururi foarte scumpe. De exemplu, în perioada 9 -11 septembrie 2019, deputatul Maiei Sandu s-a aflat la Paris, unde a stat doar 3 zile, iar pentru fiecare zi de ”vacanță” a cheltuit peste 430€.

În total el a raportat o cheltuială bugetară în sumă de 25105,44 lei, inclusiv biletele de avion.

Potrivit booking.com, cazările decente în Paris încep de la 38€/2 nopți, iar pentru un hotel de 3*, fără mic dejun, prețurile încep de la 158€/2 nopți. Evident, pentru hotelurile de 4-5* sunt și prețuri ce depășesc 400€/două nopți, mai scrie Telegraph.md.

In this article