Cetățenii din municipiul Bălți sunt din ce în ce mai dezamăgiți de acțiunile rusofobe deschise ale primarului Usatîi

Incredibil! De la prietenia cu Moscova și acorduri de colaborare cu diferite orașe din Federația Rusă, la luptă deschisă împotriva Rusiei. Acest “coming out” politic l-a realizat Renato...

Incredibil! De la prietenia cu Moscova și acorduri de colaborare cu diferite orașe din Federația Rusă, la luptă deschisă împotriva Rusiei. Acest “coming out” politic l-a realizat Renato Usatîi, cunoscut mai bine în societate ca și Balabol.

După ce s-a lăudat anterior cu diferit suport pentru Bălți, oferit cu drag de autorități ruse, acum Usatîi cheamă oamenii să protesteze împotriva ajutorului de 200 de milioane de euro oferit țării noastre de către Federația Rusă. Acțiunile Balabolului trădează faptul că acesta îndeplinește comenzile curatorilor lui din vest, care-l finanțează și-l ajută cu diferite informații și consultații. Activitatea Balabolului mână în mână cu alt rusofob, Vlad Plahotniuc, este dată pe față chiar de către Usatîi, care a recunoscut că se întâlnește și pune la cale acțiuni împotriva președintelui Igor Dodon împreună cu finul lui Plahotniuc, Dorin Damir. Cetățenii din municipiul Bălți sunt din ce în ce mai dezamăgiți atât de managementul prost al localității, dar și de acțiunile rusofobe deschise ale primarului Usatîi.

In this article