VIDEO// Și-ar fi omorât concubinul, după care l-a îngropat în curtea casei

O femeie în vârstă de 47 de ani și feciorul acesteia de 25 de ani, locuitori ai raionului Râșcani, au fost reținuți ieri, 27 februarie, fiind suspectați că...

O femeie în vârstă de 47 de ani și feciorul acesteia de 25 de ani, locuitori ai raionului Râșcani, au fost reținuți ieri, 27 februarie, fiind suspectați că ar fi omorât concubinul femeii, al cărui cadavru l-au îngropat în grădina casei pe care o închiriau.

În adresa Inspectoratului Național de Investigații, a parvenit o informație operativă precum că, în comuna Drăsliceni, raionul Criuleni, a fost săvârșit un omor, iar cadavrul a fost îngropat în grădina casei unde locuia victima.

Polițiștii au inițiat și efectuat măsuri speciale de investigație, care au stabilit că, o familie a închiriat o casă în localitatea Drăsliceni,  raionul Criuleni, unde au locuit timp de șase luni.

În luna ianuarie 2020,  urmare a unui conflict iscat între concubini, femeia împreună cu feciorul său, i-au aplicat bărbatului multiple lovituri cu pumnii şi picioarele peste diferite părți ale corpului. Apoi, legându-i  mâinile și picioarele l-au lăsat să zacă. A doua zi, suspecții în scopul ascunderii urmelor au dus cadavrul în beci pentru câteva zile. Ulterior, l-au îngropat  în spatele casei.

Astfel, ca urmare a măsurilor speciale de investigație, efectuate de ofițerii Direcției crime grave ai Inspectoratului Național de Investigații cadavrul a fost depistat și exhumat, iar principalii suspecți reținuți. Audiați de poliție, suspecții își recunosc vina în comiterea omorului.

Actualmente, femeia și fiul acesteia au fost reținuți pentru 72 de ore.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 alin.(2) Cod Penal al RM ,,Omor intenționat”. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de comiterea unei asemenea infracțiuni riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

 

In this article