Dezvăluiri scandaloase din culisele „relaţiilor fierbinţi” dintre Sandu şi Năstase: „Platforma DA, du-te de aici cu candidatul tău nepartiinic”!

Partidul Acţiune şi Solidaritate a încercat să tragă pe sfoară PPDA, atunci când a propus ideea unui pact de neagresiune între formaţiunile de dreapta. Vicepreşedintele Platformei DA, Alexandru...

Partidul Acţiune şi Solidaritate a încercat să tragă pe sfoară PPDA, atunci când a propus ideea unui pact de neagresiune între formaţiunile de dreapta. Vicepreşedintele Platformei DA, Alexandru Slusari, consideră că acest pact urma, de fapt, să deturneze discuţiile despre candidatul unic şi apartiinic la alegerile prezidenţiale din acest an.

„Noi venim cu un candidat apartiinic, iar drept răspuns vedem un aşa-zis pact de neagresiune, un  acord de colaborare. Dacă voi din start veniţi cu ideea pactului de neagresiune, atunci aşa, în mod mai light, ne spuneţi: Platforma DA, du-te de aici cu candidatul tău nepartiinic, noi o să avem fiecare propriul candidat, de la voi se cere doar să semnaţi un pact că voi nu o să ne atacaţi”, a declarat Alexandru Slusari, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

În opinia fruntaşului PPDA, un pact de neagresiune între PAS şi PPDA nu este oportun.

„Nu avem nevoie de pact de neagresiune, deoarece noi nu am fost agresivi cu nimeni şi nu avem de gând să atacăm pe nimeni de pe centru-dreapta”, a precizat Slusari.

In this article