VIDEO// Primăria satului Condrița va achita toate serviciile comunale ale cetățenilor pentru lunile martie și aprilie

Primarul satului Condrița anunță că pentru lunile martie și aprilie Primăria va achita serviciile comunale ale locuitorilor, excepție făcând internetul și televiziunea. Conform primarului Andrei Donică, facturile pentru...

Primarul satului Condrița anunță că pentru lunile martie și aprilie Primăria va achita serviciile comunale ale locuitorilor, excepție făcând internetul și televiziunea.

Conform primarului Andrei Donică, facturile pentru lunile martie și aprilie vor fi achitate de Primărie. Măsura se aplică dacă facturile pentru aceste două luni vor fi egale cu factura din luna februarie.

„Primăria din Condrița a decis să susțină toți locuitorii satului. Astfel, Primăria va compensa în mărime de 100% toate cheltuielile comune pentru lunile martie și aprilie, inclusiv telefonia fixă, cu excepția internetului și televiziunii. Vom compensa serviciile comunale cu condiția ca cheltuielile pentru aceste luni să nu fie mai mari decât în luna februarie. Dacă în luna februarie ați avut o sumă și în luna martie suma aceasta va coincide, atunci aceste cheltuieli vor fi compensate. Dacă suma diferă și va fi mai mare, atunci diferența o veți achita dumneavoastră”, a anunțat primarul de Condrița.

Compensațiile vor fi oferite indiferent de statutul social al locuitorilor.

În context, primarul a solicitat locuitorii satului să stea acasă, pentru a depăși cât mai curând situația creată.

In this article