VIDEO// Materiale electorale tipărite ilegal într-o tipografie din Chișinău

În urma unei informații operative, poliția din Chișinău a intervenit la o tipografie locală, unde s-a descoperit producția ilegală a materialelor electorale. Conform informațiilor furnizate de autorități, în...

În urma unei informații operative, poliția din Chișinău a intervenit la o tipografie locală, unde s-a descoperit producția ilegală a materialelor electorale. Conform informațiilor furnizate de autorități, în cadrul acestei tipografii au fost tipărite 228.800 de ziare în limba rusă și 166.000 în limba română, toate având caracter electoral.

Materialele electorale confiscate au fost ridicate și transportate la Inspectoratul de Poliție Centru pentru continuarea investigațiilor. În timp ce ancheta este în desfășurare, poliția face un apel către toți actorii politici să respecte legislația electorală și să nu devieze de la normele legale.

Această intervenție vine în contextul pregătirilor pentru un eveniment electoral important, subliniind importanța respectării regulilor și legilor în timpul procesului electoral.

In this article