Traficul rutier modificat în Chișinău de Ziua Europei: Redirecționări pentru autobuze și troleibuze

Important pentru șoferii și pietonii din municipiului Chișinău. În legătură cu desfășurarea acțiunilor și manifestărilor cultural artistice, cu prilejul Zilei Europei, Primăria Capitalei informează că, în perioada 08...

Important pentru șoferii și pietonii din municipiului Chișinău. În legătură cu desfășurarea acțiunilor și manifestărilor cultural artistice, cu prilejul Zilei Europei, Primăria Capitalei informează că, în perioada 08 – 10 mai 2024, traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din oraș.

Astfel, începând cu 8 mai, ora 10:00, și până pe 10 mai, ora 07:00, troleibuzele și autobuzele, care traversează Piața Marii Adunări Naționale, vor fi redirecționate pe străzile adiacente, după cum urmează:

TROLEIBUZE:

-Rutele nr. 1, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 vor fi redirecționate pe str. București (tur-retur);
-Ruta nr. 4, spre sectorul Buiucani: pe str. Ciuflea, str. București, iar spre sectorul Botanica, de pe str. Vasile Lupu pe str. A. Mateevici, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;
-Ruta nr. 34, spre sectorul Centru: pe str. A. Șciusev, str. București, iar spre comuna Trușeni: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. V. Alecsandri, str. București, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit;

AUTOBUZE:

-Ruta nr. 5, tur: pe traseul stabilit; retur: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;
-Ruta nr. 9, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
-Ruta nr. 11, tur-retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
-Ruta nr. 26, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit; retur: pe traseul stabilit.
-Ruta nr. 46, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

În context, serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze cetățenilor pentru incomoditățile create.

In this article