Viceprimarul Ilie Ceban a inspectat sectorul Buiucani

Primarul Municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează despre faptul că, astăzi, 17 mai, viceprimarul Capitalei Ilie Ceban și responsabilii din cadrul structurilor municipale au desfășurat o acțiune de inspectare...

Primarul Municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează despre faptul că, astăzi, 17 mai, viceprimarul Capitalei Ilie Ceban și responsabilii din cadrul structurilor municipale au desfășurat o acțiune de inspectare în sectorul Buiucani.

„A fost evaluată starea infrastructurii, identificate problemele curente și discutate soluții pentru îmbunătățirea serviciilor publice oferite cetățenilor”, a scris Ion Ceban.

De asemenea, mai menționează edilul, s-a discutat și despre proiectele în curs de desfășurare și cele planificate pentru viitorul apropiat, precum și despre modalitățile de eficientizare a activităților de întreținere și reparații.

Precizăm că, viceprimarul Capitalei Ilie Ceban și responsabilii din cadrul structurilor municipale au inspectat, în special, mai multe zone cheie ale sectorului Buiucani, inclusiv parcuri, străzi și curți ale blocurilor de locuit.

In this article