Mai multe persoane au fost reținute la Hîncești pentru comiterea unui huliganism agravat. Procurorii vor cere arest preventiv

Procuratura raionului Hâncești informează despre efectuarea perchezițiilor și reținerea, în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Hâncești, cu suportul operativ al BPDS „FULGER” al...

Procuratura raionului Hâncești informează despre efectuarea perchezițiilor și reținerea, în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Hâncești, cu suportul operativ al BPDS „FULGER” al MAI, a trei bărbați, acuzați de comiterea infracțiunii de huliganism, cu aplicarea obiectelor pentru vătămarea integrității corporale (art.287 alin.(3) din Codul penal).

În cadrul investigațiilor, a fost stabilit, că mai mulți bărbați, aflându-se la terasa unui local din raionul Hâncești, și acționând coordonat, au aplicat lovituri cu obiecte din sticlă în capul unei victime, continuând agresiunea cu lovituri cu pumnii și picioarele în regiunea capului, după care au părăsit locul faptei. La scurt timp, s-au întors la acea terasă, dorind să dovedească superioritatea asupra victimei și desconsiderarea față de locul public în care se aflau. În timp ce victima se afla inconștientă pe masă, unul dintre făptuitori s-a apropiat și s-a urinat demonstrativ peste aceasta.

Procurorii vor înainta demersuri de aplicare a măsurii preventive, arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile în privința persoanelor reținute.

În rezultatul perchezițiilor efectuate, de la domiciliul unui făptuitor au fost ridicate două arme.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article