Valeri Meladze va fi verificat dacă a finanțat armata ucraineană

Procuratura din Moscova inițiază verificări pe numele lui Valeri Meladze, anunță TASS. Se întâmplă după ce în spațiul public din Rusia au apărut mai multe speculații precum că...

Procuratura din Moscova inițiază verificări pe numele lui Valeri Meladze, anunță TASS. Se întâmplă după ce în spațiul public din Rusia au apărut mai multe speculații precum că artistul georgian ar fi finanțat Forțele Armate ale Ucrainei.

Potrivit interlocutorului agenției TASS, ordinul a venit de la Procuratura Generală a Federației Ruse, transmite breakingnews.md cu referire la realitatea.md.

Anterior, șeful organizației publice „Proiectul Federal pentru Securitate și Combaterea Corupției”, Vitali Borodin, s-a adresat către procurorul general al Rusiei, Igor Krasnov, cu solicitarea de a-l verifica pe Valeri Meladze.

Borodin a menționat că Meladze a criticat în mod repetat „operațiunea specială” din Ucraina și că a rostit sloganul „naționaliștilor ucraineni” în timpul unei petreceri corporative din Emiratele Arabe Unite, în ianuarie curent.

„Oameni buni, vreau să mă asigur că mă auziți și înțelegeți cuvintele mele. La fel ca mulți alții, trăiesc de 10 luni cu sentimentul de greutate și tristețe. S-a întâmplat ca două națiuni pe care le iubesc enorm să se afle într-un conflict în care mor oameni. NU POT ȘI NU VREAU SĂ URĂSC PE NIMENI, ȘI NU ÎNCERC SĂ SATISFAC PE NIMENI. Îmi doresc doar ca antagonismul să ia sfârșit și ca aceste națiuni înrudite să ajungă la un acord. Și pentru asta sunt pregătit să dau totul”, a scris Meladze pe contul său de Instagram la scurt timp după incidentul din Dubai, răspunzând astfel criticilor.

La sfârșitul lunii martie, concertele pe care artistul urma să le susțină în Krasnoiarsk, Ikutsk, Novosibirsk, Barnaul, Kemerovo și Rostov-pe-Don au fost anulate.

In this article