Un tânăr din raionul Leova riscă până la 10 ani de închisoare

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Leova, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției...

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Leova, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui huliganism și o vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani a fost alertat pe data de 25 ianuarie, de către un trecător, comunicând că pe str. Ceucari, un bărbat s-ar fi aflat la sol în stare inconștientă. La locul faptei, a fost stabilită identitatea victimei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 33 ani, locuitor a capitalei,  fiind preluat de medici în stare gravă.

Totodată în urma cercetărilor, în preajmă au fost depistate camere de supraveghere iar imaginile au fost ridicate de polițiști. În acest context, în urma măsurilor întreprinse, a fost identificat și reținut făptașul, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în timp ce se afla pe str. Ceucari, împreună cu fratele său, între el și victimă s-a iscat un conflict, iar ulterior a lovit victima în regiunea capului, după care au părăsit locul faptei. Tânărul a mai adăugat că în acel moment se afla în stare de ebrietate.

La moment el este cercetat penal pentru huliganism și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

 

In this article


Join the Conversation