Un tânăr ar fi fost înjunghiat de către unchiul său

Un tânăr se zbate între viață și moarte, după ce ar fi fost înjunghiat de către unchiul său cu care a consumat băuturi alcoolice. Potrivit surselor Pulsmedia.md, incidentul a...

Un tânăr se zbate între viață și moarte, după ce ar fi fost înjunghiat de către unchiul său cu care a consumat băuturi alcoolice.

Potrivit surselor Pulsmedia.md, incidentul a avut loc în seara zilei de 4 ianuarie, într-o locuință din orașul Ocnița și ar fi vorba despre un tânăr de 27 de ani, care a consumat alcool cu unchiul său, un bărbat de 70 de ani și soția acestuia de 65 de ani.

Între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, pe fonul consumului de alcool, care a degenerat într-o bătaie. Tânărul de 27 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri mătușei și unchiului său, iar pentru a se apăra, ultimul l-ar fi înjunghiat cu o foarfecă.

Tânărul a fost transportat la spital și internat în secția reanimare a spitalului raional Ocnița. Unchiul său este inapt muncă având mâna dreaptă paralizată. Acesta a fost supus testului alcoolscopic, iar rezultatele au arătat că avea o concentrație de 0,37 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

In this article