Un minor este căutat de poliție, suspectat de săvîrșirea a peste 70 infracțiuni

Un minor în vârstă de 17 ani, originar din satul Neculăieuca, r-nul Orhei, este  căutat de  Poliție, fiind bănuit de săvîrşirea infracțiunii de răpire a mijlocului de transport,...

Un minor în vârstă de 17 ani, originar din satul Neculăieuca, r-nul Orhei, este  căutat de  Poliție, fiind bănuit de săvîrşirea infracțiunii de răpire a mijlocului de transport, dar și alte peste 70 de fapte ilicite prevăzute de legea penală, transmite Breaking News.

Menționăm că, minorul se afla sub curatela unui Centru de plasament din  r-nul Orhei, unde a fost plasat după ce a rămas fără supraveghere părintească, pe care ulterior, l-a abandonat de mai multe ori, manifestând un comportament delicvent.

Minorul este vizat în comiterea a peste 70 de infracțiuni contra patrimoniului (în perioada anilor 2017-2019), care pînă la moment nu au fost definite justiției, printre care se numără: tentativă de răpire a mijlocului de transport,  răpirea mijlocului de transport, furt și tentativă de furt din gospodării, biserici și magazine.

Din 5 aprilie  curent, minorul este anunțat în căutare de către Inspectoratul de poliție Orhei  pentru comiterea infracțiunii  de răpirea mijlocului de transport.

Dacă v-a fi găsit vinovat, acesta riscă  închisoare de la 2 la 5 ani.

Semnalmente: Înălțimea 165 cm, corpolență medie, ochi căprui, față ovală, sprâncene accentuate, păr vopsit,  de culoare blond-roșcat. Are o cicatrice verticală  deasupra sprâncenei de la ochiul stâng.

Astfel, persoanele care au recunoscut minorul din imagini sau cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să informeze neîntârziat poliția la numerele de telefon: 060668005, 078325001 sau 112.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

 

In this article


Join the Conversation