Doi minori și mama lor au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum

Doi minori în vîrstă de 3 şi 5 ani, dar şi mama acestora în vîrstă de 37 de ani au ajuns la spital în această noapte după ce...

Doi minori în vîrstă de 3 şi 5 ani, dar şi mama acestora în vîrstă de 37 de ani au ajuns la spital în această noapte după ce au primit intoxicaţii cu fum, transmite Breaking News.

Cazul a avut loc într-o locuinţă de pe strada Alba Iulia din capitală. Apelul al Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 23.14. Potrivit primei informaţii copii şi mama acestora  s-au intoxicat în somn, după ce în locuinţă a avut loc un scurtcircuit la o priză electrică.

Încăperea a fost cuprinsă de fum, iar vecinii au alertat serviciile de urgenţă. În cel mai scurt timp copii şi femeia au fost preluaţi şi transportaţi pentru îngrijiri medicale la Institutul Mamei şi a Copilului din municipiul Chişinău în stare de gravitate medie.

Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează populaţia să respecte regulile antiincendiare şi să verifice utilitatea echipamentelor electrice.

 

In this article


Join the Conversation