Un grup de deputați din Croația vor întreprinde o vizită la Chișinău

O delegație a Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul Republicii Croația se va afla, în perioada 21-22 noiembrie, în vizită la Chișinău. Potrivit Direcției comunicare și relații publice...

O delegație a Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul Republicii Croația se va afla, în perioada 21-22 noiembrie, în vizită la Chișinău.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, deputații croați vor avea întrevederi cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu deputații din Comisia politică externă și integrare europeană și din Comisia securitate națională, apărare și ordine publică.

De asemenea, agenda vizitei include discuții cu premierul Natalia Gavrilița, cu viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, și cu ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu. În cadrul discuțiilor, oficialii vor aborda diverse subiecte de actualitate, printre care situația de securitate din regiune, criza energetică și procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

Din componența delegației Legislativului de la Zagreb fac parte deputații Domagoj Hajduković, președintele Comisiei pentru afaceri europene, Darko Sobota, vicepreședintele Comisiei și Irena Šimunić, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Moldova.

In this article