Un grup criminal specializat în trafic de droguri, anihilat

Ofițerii Direcției nr.2 a INI, împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Ungheni și Fălești, au desfășurat o serie de percheziții la domiciliile mai multor figuranți, suspectați...

Ofițerii Direcției nr.2 a INI, împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Ungheni și Fălești, au desfășurat o serie de percheziții la domiciliile mai multor figuranți, suspectați de punerea în circulație a drogurilor pe teritoriul raionului Ungheni, transmite Breaking News.

Descinderile au avut loc în cadrul unui dosar penal intentat pe faptul procurării, păstrării, transportării, distribuirii drogurilor, săvîrșite în scop de înstrăinare, de către un grup criminal organizat.

Drept urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate droguri de tip marijuana în proporții deosebit de mari, mijloace bănești provenite din activitatea ilegală de comercializare a drogurilor, armelor și munițiilor deținute ilegal, cântare electronice și alte obiecte ce prezintă interes pentru cauza penală.

Până la moment au fost reținute șase persoane pentru 72 ore, în privința cărora procurorii vor solicita arestarea preventivă.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă pedeapsa cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

 

In this article


Join the Conversation