Un bebeluș din România, abandonat în câmp de propria mamă

Angajații Primăriei din Șeica Mare din județul Brașov au găsit în dimineața zilei de șapte martie un bebeluș de numai șase luni, abandonat în câmp, la marginea satului...

Angajații Primăriei din Șeica Mare din județul Brașov au găsit în dimineața zilei de șapte martie un bebeluș de numai șase luni, abandonat în câmp, la marginea satului Boarta.

Potrivit primarului, aceștia mergeau să efectueze o serie de lucrări publice în zonă și au văzut copilul din camionetă, pe marginea drumului, transmite breakingnews.md cu referire la nordnews.md.

Bebelușul era îmbrăcat gros, dar așezat pe pământ și lângă el a fost lăsată și o sticlă cu lapte. Angajații primăriei au luat micuțul, au anunțat autoritățile și au reușit și identificarea mamei, care încerca să fugă.

Potrivit polițiștilor, este vorba despre o fetiță de cinci săptămâni care a fost abandonată de mama ei, o tânără de 22 de ani din localitatea Târnava.

Aceștia spun că în jurul orei 09.30, un bărbat a sesizat polițiștii Postului de Poliție Șeica Mare cu privire la faptul că a găsit un copil mic, într-un șanț de pe marginea DJ 141A, la intrarea în localitatea Boarta.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o fetiță de vârstă fragedă, mama acesteia fiind identificată și depistată în foarte scurt timp.

Este vorba despre o tânără în vârstă de 22 de ani, din localitatea Târnava. Mama și fiica au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaș, fetița în vârstă de 5 săptămâni rămânând internată. Reprezentanții DGASPC au fost anunțați cu privire la cele constatate de către polițiști, care au declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință, transmit polițiștii.

De asemenea, reprezentanții Ambulanței Sibiu spun că o ambulanță din Mediaș a ajuns la Poliția din Șeica Mare pentru a prelua fetița. Potrivit acestora, starea medicală a fetiței era relativ bună, fără mărci vizibile traumatice și fără semne de hipotermie.

In this article