Un bărbat din raionul Taraclia, cercetat penal pentru corupere activă. Ar fi încercat să mituiască un poliţist, dar a fost denunțat la CNA

Un bărbat din raionul Taraclia este cercetat de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA şi procurorii oficiului Sud al Procuraturii Anticorupție într-un caz de corupere activă. Acesta...

Un bărbat din raionul Taraclia este cercetat de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA şi procurorii oficiului Sud al Procuraturii Anticorupție într-un caz de corupere activă. Acesta ar fi încercat să mituiască, aseară, un polițist cu 200 de euro ca acesta să nu-l documenteze pentru conducerea automobilului fără permis și în stare de ebrietate, dar a fost denunțat la CNA.

După primirea apelului, grupul operativ al DGT Sud s-a deplasat la fața locului pentru documentarea cazului. Banii au fost predați de polițistul care a denunțat fapta, iar bănuitul și-a recunoscut vinovăția pentru tentativa de corupere a omului legii.

Pe numele bărbatului a fost inițiată o urmărire penală pentru corupere activă. În prezent, bănuitul este cercetat în stare de libertate.

Oficiul Sud al Procuraturii Anticorupție conduce urmărirea penală.

Amintim că,  orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

In this article