Un copil de patru ani a fost atacat de un pitbull în ograda bunicilor

Întâmplare groaznică a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 23 octombrie, în curtea familiei dintr-un sat din raionul Grigoriopol, Transnistria. Un copil de 4 ani a fost...

Întâmplare groaznică a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 23 octombrie, în curtea familiei dintr-un sat din raionul Grigoriopol, Transnistria. Un copil de 4 ani a fost atacat de câinele din curtea bunicilor, care l-a mușcat de față, transmite novosti.pmr citate de shok.md.

Potrivit poliției, părinții și-au adus copiii la bunici în weekend.

O fetiță de 9 ani și fratele ei de 4 ani se jucau în curtea casei private, unde într-o volieră era închis un câine de rasă Pit Bull Terrier. Într-un moment dat, câinele s-a rupt din îngrăditură și s-a aruncat peste băiat. Copilul s-a speriat, a încercat să fugă și apoi a lovit câinele. Ca răspuns, pitbulul l-a mușcat pe băiețel de față.

Țipetele disperate de ajutor al copiilor i-au alertat pe bunici care au tras câinele de pe băiat și au sunat la 112.

Băiețelul de patru ani a fost transportat la Centrul Republican al mamei și copilului, unde a primit îngrijiri medicale de urgență și a fost internat în stare medie, la secția de chirurgie din spital, cu multiple răni în regiunea temporală a capului și pe ambele mâini.

Potrivit informațiilor preliminare, câinele a apărut în curtea bunicilor în urmă cu aproximativ două luni. Un prieten de familie a lăsat sub tutelă câinele cât timp era plecat.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă.

In this article