Un bărbat din capitală reținut pentru furt

Recent, un bărbat în vârstă de 35 ani, domiciliat în capitală, anterior judecat pentru infracțiuni patrimoniale, a fost reţinuţ şi documentat de ofițerii de investigație și urmărire penală...

Recent, un bărbat în vârstă de 35 ani, domiciliat în capitală, anterior judecat pentru infracțiuni patrimoniale, a fost reţinuţ şi documentat de ofițerii de investigație și urmărire penală a  Inspectoratului de Poliție Râșcani pentru că ar fi pătruns într-o casă de locuit din sectorul Poșta Veche, de unde a sustras mai multe instrumente electrice. Potrivit proprietarului, prejudiciul material cauzat se ridică la suma de peste 4 350 lei, transmite Breaking News.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Actualmente suspectul se cercetează în stare de libertate. De asemenea poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

În acest context Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător şi să respecte măsurile de siguranţă.

In this article


Join the Conversation