Analizele și concluziile privind optimizarea raportării statistice

Ministerul Finanțelor a convocat vineri, 12 aprilie 2019, o nouă ședință a grupului de lucru responsabil de optimizarea raportării statistice, transmite Breaking News. În cadrul ședinței au fost...

Ministerul Finanțelor a convocat vineri, 12 aprilie 2019, o nouă ședință a grupului de lucru responsabil de optimizarea raportării statistice, transmite Breaking News.

În cadrul ședinței au fost expuse constatările membrilor grupului de lucru în urma procesului de analiză a formularului „Ancheta Structurală Anuală”. Astfel, s-a constatat necesitatea comasării sau eliminării anumitor indicatori după efectuarea unei analize și contrapunerea datelor prezentate de către agenții economici prin formularul respectiv cu alte surse informaționale.

Conducerea Ministerului Finanțelor a menționat că procesul de optimizare a raportării statistice este unul complex și a mulțumit celor prezenți pentru implicare.

La final de ședință grupul de lucru a convenit asupra unui plan de acțiuni concis care cuprinde analiza detaliată a următorului raport statistic.

In this article


Join the Conversation