Un bărbat de 74 de ani a decedat în timpul unor lucrări agricole

Tragedie într-o familie din raionul Criuleni. Un bărbat de 74 de ani a decedat în timpul unor lucrări agricole. Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de...

Tragedie într-o familie din raionul Criuleni. Un bărbat de 74 de ani a decedat în timpul unor lucrări agricole.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Criuleni, Elena Băetrău, în data de 8 aprilie a fost înregistrat un apel la Serviciul 112 din partea unui bărbat care a comunicat că a depistat-o pe o rudă de a sa, un bărbat în vârstă de 74 de ani, decedată pe câmpul de lucru în extravilanul unui sat din raionul Criuleni. Angajații IP Criuleni s-au deplasat imediat la fața locului pentru a investiga situația.

În urma investigațiilor preliminare, s-a constatat că bărbatul efectua lucrări de prelucrare a pământului într-o vie cu un motocultor cu freză. Din nefericire, în timpul efectuării lucrărilor, acesta a pierdut controlul ghidonului motocultorului, iar freza i-a provocat o plagă la piciorul stâng, afectând artera.

Rudele bărbatului au descoperit cadavrul bărbatului și au solicitat imediat intervenția Serviciului 112. Angajații poliției continuă să documenteze cazul, iar cadavrul bărbatului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală din Chișinău pentru investigații suplimentare.

Sursa: echipa.md

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article