O tânără din Moldova a căzut de la geamul unui bloc din Iași

O tânără în vârstă de 25 de ani, a ajuns la spital după ce a fost implicată într-un incident grav seară trecută. Incidentul a avut loc în orașul...

O tânără în vârstă de 25 de ani, a ajuns la spital după ce a fost implicată într-un incident grav seară trecută. Incidentul a avut loc în orașul Iași, România.

Inițial, amenințase că se va arunca de la primul etaj al unui bloc din zonă. Salvatorii au reușit să o convingă să intre înapoi în casă, însă tânăra s-a dezechilibrat și a căzut peste aceștia în timpul căderii, nu înainte de a se opri mai întâi pe pervazul vecinului de la parter.

„O persoană a sărit de la geam, etajul 1, în Alexandru cel Bun. La locul solicitării s-au deplasat 2 echipaje de intervenție, o ambulanță de prim ajutor calificat. În acest moment echipajele de intervenție solicită transportul la spital al victimei, dar aceasta refuză”, a transmis ISU Iași.

Cine este tânăra care a căzut de la etaj?

Tânăra care a încercat să se sinucidă este din Republica Moldova.

“La ajungerea forţelor profesioniste persoana se afla la nivelul geamului, ulterior a fost convinsă să intre în casă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut”, a declarat George Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Aceasta a căzut peste pompierii sosiţi pentru a o salva. În final tânăra, uşor rănită, a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article