Incident șocant în Tiraspol: Copil de doi ani a fost „servit” cu o brioșă cu otravă de șobolani

O familie din stânga Nistrului a avut parte de o experiență înfricoșătoare atunci când fiica lor de doi anișori a fost „servită” cu chifle periculoase de către o...

O familie din stânga Nistrului a avut parte de o experiență înfricoșătoare atunci când fiica lor de doi anișori a fost „servită” cu chifle periculoase de către o femeie necunoscută.

O plimbare într-un parc din Tiraspol s-a transformat brusc într-un incident alarmant. Totul a avut loc în data de 9 aprilie. În timp ce părinții se plimbau cu fiica lor mică, aceasta a fost temporar pierdută din vedere, moment în care o femeie necunoscută i-a oferit o chiflă, iar micuța a acceptat-o și chiar a mușcat din ea.

Atenția părinților a fost atrasă de mirosul ascuțit de acetonă provenit de la produsul din făină și granulele de culoare albastră găsite în interior. Alertați de acest lucru, părinții au acționat rapid, reușind să intervină înainte ca fiica lor să consume mai mult din chifla respectivă. Au reușit să identifice și să rețină femeia care distribuia brioșele, chemând ulterior milițienii din regiune la fața locului.

Femeia în vârstă de 34 de ani a fost reținută, iar milițienii din regiune au stabilit că aceasta încerca să ofere mai multor copii mici chifle cu substanțe periculoase. Conform informațiilor obținute, femeia se află la evidența psihiatrului și narcologului.

În prezent, o anchetă este în curs de desfășurare pentru a clarifica toate circumstanțele acestui incident. Martorii oculari sunt interogați de către poliție, iar copilul implicat în incident a fost transportat la Centrul  Mamei și Copilului cu suspiciune de otrăvire cu substanțe periculoase.

 

Sursa: echipa.md

In this article