Un bărbat de 62 ani din Făleşti trimis pe banca acuzaţilor pentru că şi-a omorât vecina, după care i-a dat foc

Procuratura raionului Fălești, informează despre terminarea într-un timp restrâns a urmăririi penale și expedierea în instanța de judecată, a unei cauze penale, în care este învinuit un bărbat...

Procuratura raionului Fălești, informează despre terminarea într-un timp restrâns a urmăririi penale și expedierea în instanța de judecată, a unei cauze penale, în care este învinuit un bărbat dintr-o localitate din raionul Fălești, pentru că şi-a omorât, cu o deosebită cruzime vecina, săvârşind infracțiunea prevăzută de art. 145 alin. (2) lit. j) din Codul penal.
Mai exact, bărbatul este acuzat că, la începutul lunii mai 2022, aflându-se în gospodăria sa, amplasată într-o localitate din raionul Fălești, fiind în stare de ebrietate alcoolică, urmare a apariţiei unui conflict spontan, şi-a omorât cu deosebită cruzime vecina, care venise la el în ospeție, aplicându-i acesteia multiple lovituri cu o rangă metalică pe diferite părți ale corpului, după care pentru a-și ascunde urmele infracționale și a se izbăvi de cadavru, l-a târât în curtea casei sale, unde l-a incendiat.
În procesul de audiere referitor la circumstanţele în care a săvârşit omorul, bărbatul vizat şi-a recunoscut vinovăţia.
Precizăm că, de la inițierea cauzei penale până la momentul terminării urmăririi penale, persoana acuzată se află în stare de arest preventiv.
In this article