Un bărbat cercetat penal în stare de arest, pentru vătămare intenționată gravă

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani, a fost alertat în noaptea de 01 ianuarie, precum că pe str. Vissaarion Belinski, între doi bărbați s-a iscat un conflict...

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani, a fost alertat în noaptea de 01 ianuarie, precum că pe str. Vissaarion Belinski, între doi bărbați s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit că victima, un bărbat în vârstă de 68 de ani a venit în ospeție la vecin care locuiește împreună cu suspectul. Ulterior aceștia fiind în stare de ebrietate între victimă și suspect s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie, în urma căruia i-au fost aplicate mai multe lovituri pe suprafața corpului cauzându-i leziuni corporale, iar suspectul a fugit de la fața locului. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 38 de ani. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. De menționat că suspectul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru comiterea infracțiunilor analogice și furt.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare pe un termen de la 10 la 12 ani.

In this article