Un bărbat a fost reținut petru furtul unui automobil

Bărbat de 34 de ani, originar din r. Cahul, a fost reținut și cercetat penal pentru furtul unui automobil din com. Ghidighici, sectorul Buiucani a capitalei, tranmsite Breaking...

Bărbat de 34 de ani, originar din r. Cahul, a fost reținut și cercetat penal pentru furtul unui automobil din com. Ghidighici, sectorul Buiucani a capitalei, tranmsite Breaking News cu referire la democracy.md.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost alertați în dimineaţa zilei de 25 decembrie, de către proprietarul automobilului în vârstă de 40 ani, care a declarat că i-ar fi fost sustras automobilul de model ,,Fiat Ducato”, ce era parcat în curtea oficiului unde activează. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului.

Astfel, în urma acţiunilor speciale de investigaţii întreprinse de ofiţerii de investigaţie a sectorului Buiucani cu suportul angajaţilor BPDS „Fulger”, pe urme „fierbinţi” făptașul a fost reținut și escortat la Inspectoratul de poliție pentru audieri. În cadrul audierilor individul şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că a pătruns în oficiu, cu scop de a sustrage bunuri materiale, unde a găsit cheile de la automobil şi l-a sustras. Cauzând proprietarului un prejudiciu în sumă de 60 000 lei. Totodată polițiștii au stabilit că individul se află în căutare federală, care a fost anunțat de către Inspectoratul de Poliţie Cahul, pentru infracţiuni similare. Este de menționat că suspectul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru diferite genuri de infracţiuni.

În acest context bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi este cercetat penal pentru furt, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

 

In this article


Join the Conversation