Un bărbat a comis un șir de furturi din instituțiile medicale

Un bărbat de 38 ani, locuitor a capitalei a fost reținut de ofițerii de investigații a sectorului Botanica al Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea mai multor...

Un bărbat de 38 ani, locuitor a capitalei a fost reținut de ofițerii de investigații a sectorului Botanica al Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea mai multor furturi din instituțiile de învățământ și spitale. Individul anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare, transmite Breaking News.

Potrivit informaţiilor constatate de polițiști, bănuitul a comis cel puțin 11 furturi pe parcursul lunilor octombrie – decmbrie, din sectorul Botanica al capitalei. În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că pătrundea în birourile de serviciu prin acces liber și profitând de faptul că victimile lăsau bunurile personale la vedere și le sustrăgea. Astfel, prin acțiunile sale a cauzat un prejudiciu părților vătămate în sumă de circa 43 000 lei.

Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău. Actualmente el este cercetat pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

In this article


Join the Conversation